СТОП - БУЛІНГ!

14 березня 2019 року в бібліотеці-філіалі № 13 було проведено бесіду-застереження «Стоп – БУЛІНГ!». На зустріч з учнями ЗОШ № 30 4 – Б класу завітала головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції в Житомирській області Ольга Сейко. Діти ознайомилися з головною темою зустрічі – темою булінгу. Школярі дізналися, що булінг може бути психологічним, фізичним, економічним, а також існує кібербулінг у  віртуальному просторі. Кібербулінг – це одна із найгостріших проблем взаємодії дитини з Інтернетом.
Ольга Сейко пояснила: якщо котрась дитина стала об'єктом психологічного, фізичного чи іншого насильства, вона не повинна терпіти й приховувати свою біду від дорослих: треба просити допомоги у класного керівника, батьків. 

На завершення зустрічі присутні переглянули відео з відомими житомирянами: співаками Олександром Воєвуцьким, Іриною Шинкарук, Артемом Кондратюком. А продюсер молодіжного проекту «Академія зірок» Сергій Вікторов сказав: «Енергію дітей краще спрямувати в інше правильне русло: заохотити дітей до художньої творчості, музики, спорту. Нехай краще боулінг, ніж булінг!». 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу