НАЙЦІКАВІШІ ФАКТИ ПРО КОСМОС


Святкування Міжнародного дня польоту людини в космос відбувається щорічно, 12 квітня. В Україні відзначається як День працівників ракетно-космічної галузі України. Українці давно змусили увесь світ шанувати наш "космічний" потенціал. Наші науковці змінювали історію своїми винаходами, а численні космонавти безстрашно виконували місію землян у Всесвіті.
Часи минають, а професія підкорювача Всесвіту залишається однією з найвідповідальніших. Працівники ракетно-космічної галузі постійно опановують та втілюють у практику новітні досягнення з систем супутникового зв’язку та космічної розвідки в інтересах нашої Батьківщини.
Напередодні свята до бібліотеки завітали працівники Музею космонавтики імені Сергія Павловича Корольова провідний співробітник Лідія Кулик та науковий співробітник Наталія Колесник на зустріч з учнями ЗОШ № 30, щоб познайомити присутніх з найцікавішими фактами про космос.
Юні читачі дізналися, хто перший здійснив політ у космос, чому Музей космонавтики носить ім’я С. П. Корольова, скільки років потрібно готуватись до польоту в космос і інше...

Увазі дітей було представлено макет ракети та чим харчуються космонавти під час польоту.
Діти подякували гостям за цікаву зустріч.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу