ЛІТО З КНИГОЮ


Незабаром канікули. Найкраща пора, коли діти мають чудову змогу поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Саме влітку є можливість прожити особливе маленьке життя, яке надовго зарядить енергією добра.
Разом з головним бібліотекарем учні 3-А класу ЗОШ № 30 подорожували Королівством книг, а також познайомились із сучасною дитячою літературою.
 Полонив серця юних читачів сучасний український письменник Сашко Дерманський, який є автором надзвичайно цікавих книг: «Король буків, або Таємниця Смарагдової Книги», «Бабуся оголошує війну», «Чудове Чудовисько», «Танок Чугайстра», «Царство Яблукарство», «Корова часу», «Казки дракона Омелька» – вже самі назви книжок у яскравих та веселих обкладинках приваблюють і викликають бажання не лише погортати їх сторінки, а зануритися у захоплюючу подорож разом із кумедними героями.





До вподоби дітям стали книжки Лесі Ворониної з цікавими дотепними історіями: «Таємне Товариство Боягузів, або Засіб від переляку № 9», «Таємниця Пурпурової планети» та інші .Їх можна читати у будь-якому віці й щоразу відкривати для себе щось нове, її книги - це спосіб привернути дитину до читання.
Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» навчать дитину досягати цілей, не боятися труднощів, ніколи не здаватися та завжди вірити в успіх!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу