СВЯТО ДИТИНСТВА

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей.  І хоча 1 червня є офіційним Днем захисту дітей, цей день у нас в країні не є вихідним. Тим не менше, щорічно по всій країні проводяться різні розважальні та соціальні заходи, присвячені дітям. Цього року, в умовах карантину, відзначення Міжнародного дня захисту дітей, як і низки інших знаменних дат і свят, проходитиме в режимі онлайн. ЛітТера - бібліотеки міста 
спільно з Житомирський військовий інститутім. С. П. Корольова проводять Всеукраїнський онлайн-конкурс творчих робіт "Дитинство в долонях захисників" 
Умови проведення онлайн-конкурсу на сайті https://littera.zt.ua/
Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

Дитинство – найщасливіший час для багатьох з нас, ми завжди з теплими почуттями згадуємо роки нашої молодості й дитинства, так давайте ж робити всі зусилля, щоб наші діти, діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати ті роки, коли вони були маленькими, коли вони росли, і входили в доросле життя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя.
Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам та рідним міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються! Читайте і розвивайтесь!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу