З ДНЕМ МАТЕРІ


Уже зовсім скоро свій день відзначатиме одна-єдина, найрідніша і найближча людина, котра дала життя своїй дитині – мама. День матері традиційно святкується у другу неділю травня. У 2020 році він припав на 10 травня. 
Це міжнародне свято запроваджене на честь усіх матерів: як тих, хто народив дітей, так і тих, хто лише збирається стати мамою. Воно є прекрасним приводом привітати дорогих матусь, сказати їм теплі слова й нагадати, як усі ми цінуємо їхню любов і турботу. А що ж подарувати в такий прекрасний день? Подарунок, піднесений цього дня, порадує жіноче серце й обов’язково підніме настрій дорогій людині.
 Квіти – це вже привід для радості. Якщо матуся має улюблені квіти, то, звісно, купити, слід саме їх. Поціновувачкам кімнатних рослин можна подарувати якийсь новий екземпляр у вазоні. Або можна вручити у свято красиво оформлений кошик з фруктами. 
Чи не найкращим подарунком для улюбленої матусі буде щось зроблене власноруч. І ця чудова ідея підійде не лише для дітей, а й для дорослих. Так, можна зшити прихватки для кухні, прикрасити черепашками або кавовими зернами рамочку для фотографій, яскраво оформити фотоальбом, зробити красиву ароматизовану свічку або зварити запашне мило. Юні художники і художниці можуть намалювати для мами красиву картину, а більш досвідчені – вишити нитками, стрічками або бісером. 
"Смачним" сюрпризом для матері стане торт або будь-яка інша випічка, приготовлена ​​своїми руками. Тим, хто не вміє пекти, можна пошукати рецепти желейних тортів без випікання. 
Приємним подарунком для матері буде шийна шовкова хустка, шарф або палантин (згодиться для прохолодних днів). Такий елемент гардеробу стане прекрасним доповненням елегантного образу матусі. 
Не зайвим буде крем для обличчя або рук, засіб для догляду за волоссям або набір для ванни або душу. Підкреслити красу та особливість мами може ідеальний аромат, який огортатиме її розкішним шлейфом. 
Хорошим подарунком стане якась корисна річ, якої не вистачає мамі для комфорту в будинку: світильник, статуетки, картина, текстиль або невелике дзеркало. 
Ну і звісно, чудовим подарунком найріднішій людині в світі стане книга.
ВІТАЄМО!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу