МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДРУЖБИ

30 ЛИПНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДРУЖБИ!
 Бібліотекарі пропонують юним користувачам на кілька годин поринути в чарівний світ книг, на сторінках яких дізнаються про справжню дружбу, переживаючи за долю головних героїв. На вас чекають книги для захопливого і корисного читання на канікулах: 

«Джордж і скарби Космосу» Стівен і Люсі Гокінг 
Справжній друг піде за тобою куди завгодно – навіть у відкритий космос, на невідому планету, де хтось чи щось лишає таємничі посилання землянам. Справжній друг підставить тобі надійде плече, міцну руку і свій супер-інтелект, буде тебе страхувати, поки ти мандруєш космічними манівцями. Друга книга від Стівена Гокінга і його доньки – це історія про те, як дружба Джорджа й Енні пройшла випробовування розлукою і зміцніла.
«Гаррі Поттер» Дж. Роулінг 
Ця серія творів розповідає нам про дружбу дітей з незвичайними здібностями. Але це нам вони здаються надприродними, а для світу Хогвардса, в який потрапляють герої, цілком звичайні.  
Персонажі Джоан Роулінг настільки полюбилися читачам, що зробили письменницю всесвітньо знаменитою. І якщо ви ще не читали її книг, обов’язково виправте це непорозуміння! 
«Пригоди Тома Сойєра» Марка Твена 
Наступна книга — це справжній пригодницький роман. Хто в дитинстві ніколи не робив якихось дурниць, аби дошкулити комусь або ж просто через власну надмірну цікавість?
«Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері 
Ця казка про мудрість і справжню мужність дитячої душі, про такі, зовсім непрості поняття, як любов та відповідальність, життя та смерть, дружба та вірність. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу